U themelua në shtator 2007 me vizionin për të qenë një kompani e specializuar në segmentin e ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse në tregun e Kosovës
Mjeshtri LLC Kosovë është partneri tjetër zbatues në projekt, e cila është një kompani me një numër të madhe të mjeshtërve dhe stafit teknik me përvojë të madhe. Kompania ofron shërbim të gjerë në menaxhim të objekteve, duke filluar nga mirëmbajtja e ndërtesave, pastrimi profesional, hidraulik, mirëmbajtja e energjisë elektrike, instalimi dhe mirëmbajtjen e ngrohjes […]
Hymeri Kleemann Albania u krijua në tetor 2009 në Tiranë, Shqipëri, pas vizionit të Kompanise ëmë në Kosovë, me një objektiv specifik për të qenë një kompani e specializuar për shitjen dhe mirëmbajtje e ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse në tregun shqiptar. Që atëherë, Hymeri Kleemann Albania ka përfunduar projekte të shumta në sektorë të ndryshëm […]
  Në prill të vitit 2015, Hymeri Aufzuege GmbH u krijua me zyrën qendrore në Berlin, me vizionin për të depërtuar në tregun gjerman. Kompania ka gjithsej nëntë punonjës, biznesi është i përbërë nga drejtor, menaxher i zyrës, dhe teknikë me përvojë / të kualifikuar. Deri në dhjetor 2018, kompania ka përfunduar me sukses më […]
ALASKA Frigomont që nga 2004 është e pranishme në tregun e Kosovës me ajër të kondicionuar sistemi i ventilimit. Sot ALASKA Frigomont është distributor i autorizuar për gamën e plotë të pajisjeve dhe sistemit të kondicionimit të ajrit te MITSUBISHI ELECTRIC, gamë me produkte kualitative dhe teknologji të përparuar, miqësore për ambientin dhe efikase në […]

Na ndiqni në rrjetet sociale