Marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë e mirënjohur Kleemann

Takim i sukseshëm në Augsburg ndërmjet drejtorit të TC Meister zt. Bujar Ejupi dhe drejtorit të Kleeman Group zt. George Moschovakis.

Kemi kënaqësin të ju njoftojmë që në këtë takim u lidh një marrëveshje ku qendra e trajnimit Meister do të organizojë trajnimin dhe kualifikimin e teknikëve për montimin e ashensorëve në projektet ndërkombëtare të Kleemann-it.

 

Na ndiqni në rrjetet sociale