Meister traning center sponzorë i Federatës së Rugbyt të Kosovës

Kemi nderin dhe kënaqësinë të jemi sponzorë zyrtarë I Federatës së Rugbyt të Kosovës , sport në hapat e parë por të sigurtë drejt zhvillimit të tij.
Me datë 08/04 në zyret e kompanisë sonë është bërë nënshkrimi për sponzorizim të aktiviteteve të KRF ndërmjet kryetarit të KRF Z.Ruairi O’Connell dhe themeluesit e qendrës se trajnimit Z.Hysni Ymeri.
TC Meister ka synim të ndihmojë dhe promovoj vlerat e reja për komunitetin.

Na ndiqni në rrjetet sociale