Studentët tanë të rinjë profesional në drejtimin e Mekatronikës

Me shumë kënaqësi prezentojmë studentët tanë të rinjë profesional në drejtimin e Mekatronikës.
Nga data 24.08.2020 kemi filluar me trajnimet në qendrën Meister ku do jemi për dy jave trajnime në laboratorin e qendrës Meister,
dhe pas dy jave do vazhdojmë në teren ku do shohin punën nga afër.
Meister ju deshironë shumë sukese.💙
– Nazlije ELSHANI
– Qendresha ADEMI
– Trëndafile SALIHU
– Petrit HASI
– Valmir BEHLULI
– Kreshnik KUSARI
– Elton SALIHAJ
– Flamur IBISHI
– Fatlum Hasani
– Ditjon BERISHA
– Behar GASHI
– Flamur HASHANI
– Sokol XHEMAILI
– Sadri SHALA
– Besir MURATI
– Besmir AJRIZI
– Besfort MORINA
– Amir HETEMI
– Bardhyl HALIMI
– Lum HOXHA
– Endri IBRAHIMI
– Armend Selishta
– Ardit GASHI
– Pëllumb STUBLLA

Na ndiqni në rrjetet sociale