Tot

Meister ka filluar me realizimin e Trajnimit të Trajnuesve mbi zbatimin e kurrikulës të zhvilluar në bashkëpunim të ngushtë me partnerë ndërkombëtarë.
Duke pasur parasysh rëndësinë e rolit të instruktorit në vendin e punës në sistemin dual të arsimit, stafi ynë veçse është rrugës për t’u bërë Master Trainer.
Trajnimet do të vazhdojnë edhe për instruktorët e kompanive tona partnere dhe mësuesit e shkollave publike profesionale.
  • ✅ Instruktor në vendin e punës
  • ✅ Trajner në kompani
  • ✅ Master Trajner

 

Na ndiqni në rrjetet sociale