Universiteti “Kadri Zeka

U nëshkrua marrëveshje bashkëpunimi edhe me
Universiteti “Kadri Zeka” University për
Arsimit Aftësimit dhe Punësim Profesional.
Edukimi është detyra jonë e përbashkët!
Bëhu Meister

Na ndiqni në rrjetet sociale