Vizitë nga AHK/TIHK

Dje me datë 29.08.2019, në objektin e Qendrës së Trajnimit Meister ishte për vizitë zt.Patrick Martens, zt.Tobias Bolle dhe zt.Dejan Chupovski përfaqësues nga AHK /DIHK ( Dhoma Gjermante të Tregtisë dhe Industrisë) ne vazhgën e thellimit të bashkëpunimit me Meister TC. Zt,Bujar Ejupi – Drejtori i Meister TC i njoftoi musafirët me ecurinë e zhvillimit dhe pregaditjet për fillimin e grupeve të reja të studentëve.

 

Na ndiqni në rrjetet sociale