ALASKA Frigomont

ALASKA Frigomont që nga 2004 është e pranishme në tregun e Kosovës me ajër të kondicionuar sistemi i ventilimit.
Sot ALASKA Frigomont është distributor i autorizuar për gamën e plotë të

pajisjeve dhe sistemit të kondicionimit të ajrit te MITSUBISHI ELECTRIC, gamë me produkte kualitative dhe

teknologji të përparuar, miqësore për ambientin dhe efikase në energji, gjithashtu

prodhojnë sisteme të ventilimit nga soft & amp;amp; amp; projektim të paneleve të aluminit gjithashtu mund

të gjeni produktin MADEL, produkt i kontrollit të ajrit.

Na ndiqni në rrjetet sociale