Hymeri Aufzuege GmbH

 

Në prill të vitit 2015, Hymeri Aufzuege GmbH u krijua me zyrën qendrore në Berlin, me vizionin për të depërtuar në tregun gjerman.
Kompania ka gjithsej nëntë punonjës, biznesi është i përbërë nga drejtor, menaxher i zyrës,
dhe teknikë me përvojë / të kualifikuar.
Deri në dhjetor 2018, kompania ka përfunduar me sukses më shumë se 100 instalime të ashensoreve të ndryshem në Gjermani.

 

Na ndiqni në rrjetet sociale