Hymeri Kleemann LLC

 

 

U themelua në shtator 2007 me vizionin për të qenë një kompani e specializuar në segmentin e

ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse në tregun e Kosovës. Që nga dhjetori 2018, nga ekipet tona

profesionale kanë instaluar më shumë se 600 ashensorë dhe shkallë lëvizëse në projekte

prestigjioze në të gjithë vendin. Përparsia më e fortë që kemi është mirëmbajtja dhe shërbimi që

ne ofrojmë në të gjithë vendin, shërbimi dhe mirëmbajtja e të gjitha markave të ashensorëve /

shkallëve të instaluar. Deri në dhjetor 2018, në portofolin tonë të mirëmbajtjes kemi mbi 750 njësi.

Na ndiqni në rrjetet sociale