Scampa and Powerpac

Scampa filloi punën e saj në 2007 si prodhues induastrial i qeseve plastike.

Pas disa viteve të funksionimit dhe investimeve të mëdha në pajisje dhe staf,

fabrika ka rritur kapacitetin për të furnizuar tregun e Kosovës, si e tillë që të

bëhet e njohur për produktet e saj të qeseve plastike të biodegradueshme.

Krahas saj, që nga viti 2017 në Parkun Industrial në Drenas, ka filluar punën edhe

Powerpack L.L.C e cila si aktivitet kryesor ka paketimin, prodhimin e pllakëzave të

plastikës, fletëzave, tubave dhe profileve, bashke me prodhimin e produkteve tjera të plastikës.

Na ndiqni në rrjetet sociale