Segment Kosova

Segment Kosova

Segment Kosova SH.P.K është Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar që u themelua në Kosovë në vitin 2016.

Fokusi primar është sigurimi i makinerive të rënda dhe pajsjeve të ndryshme që janë të nevojshme në industrinë e ndërtimit infrastrukturor dhe banimit.

Me kalimin e kohës, kompania është zgjeruar në ofrimin e makinerisë për Miniera dhe Prodhimit industrial.

Na ndiqni në rrjetet sociale