Laboratoret

Para se të lancohet në teren, studenti i Meister TC do ta kuptojë plotësisht teorinë dhe teknikat operative ose shërbimi prapa çdo sistemi specifik. Qendra e Trajnimit në Meister është e pajisur me pajisje më të avancuara dhe laboratorë nga qendrat e aftësitmit dual  gjermane dhe austriak.

Qendra të trajnimit si Christiani, Phoenix Contact, Bosch Rexroth AG. Drive & amp; Akademia e Kontrollit, Das Berufsförderungsinstitut (BFI) Austri.

Na ndiqni në rrjetet sociale